Welcome to the The Garage Journal Board forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.

Go Back   The Garage Journal Board > To The Editors > Questions & Suggestions

Sponsored Links (Register now to hide all advertisements)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-12-2012, 08:20 PM   #1
SKULLY
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 23
Question Unable to mark forums read..???

when i goto view new posts or mark the forums read, i get this error message, is it just me or this is normal???

Your submission could not be processed because a security token was invalid.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.
SKULLY is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2012, 10:06 PM   #2
luvit
Senior Member
 
luvit's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 1,375
Default Re: Unable to mark forums read..???

this has been a problem for a long time.
there has been many threads about this. are you simply wishing for the bold text to not be bold?

.
luvit is offline   Reply With Quote
Sponsored Links (Register now to hide all advertisements)
Old 12-30-2012, 10:13 PM   #3
ApexSpeed
Senior Member
 
ApexSpeed's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Ankeny, Iowa
Posts: 212
Send a message via AIM to ApexSpeed Send a message via Yahoo to ApexSpeed Send a message via Skype™ to ApexSpeed
Default Re: Unable to mark forums read..???

We had the same issues today when we upgraded our vBulletin forum to a later v3.8 version, and the fix is relatively simple. The problem is this forum has some modifications to the original vB code and they need to update the style templates to the version they are now using.

Simple fix (if anyone is listening) found HERE. It took me all of about 15 minutes to make the old modifications to the new style templates.



__________________
.:. Perfection is the enemy of the practical.
ApexSpeed is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Sponsored Links (Register now to hide all advertisements)


All times are GMT -5. The time now is 06:07 PM.